Electrician autorizat ANRE Sector 2


Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Colentina, Piata Obor, Piata Iancului, Bulevardul Lacul Tei, Calea Mosilor, Bulevardul Dacia, Pantelimon, Piata Rosetti, Vatra Luminoasa, Bulevardul Pache Protopopescu, Strada Lizeanu, Strada Doamna Ghica, Strada Vasile Lascar, Soseaua Andronache, Bulevardul Ferdinand, Strada Grigore Moisil, Bulevardul Ghica Tei, Strada Doamna Ghica, Piata Gemenii, Strada Icoanei, Strada Petricani, Strada Delfinului, Foisorul de Foc.

Echipa de specialisti Electro-Calin iti ofera servicii complete de instalatii electrice, inlocuirea instalatiilor vechi, prize de pamant, montaj paratrasnet, instalatii alimentare energie electrica, conectarea instalatiei electrice la bransament. Astfel, indeferent de gravitatea problemei cu care te confrunti, apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Toate lucrarile efectuate de specialistii nostri beneficiaza de garantie timp de 2 ani (pentru persoanele fizice) si 1 an (pentru persoanele juridice).

Utilizam doar tehnologii de ultima generatie si materiale de calitate premium pentru a ne asigura ca fiecare lucrare este realizata cu succes.

Ce probleme poate remedia un electrician autorizat ANRE

• Intreruperea constanta a alimentarii cu energie electrica din locuinta sau biroul in care obisnuiesti sa lucrezi;

• Problemele generale aparute la instalatia electrica;

• Scurt circuit;

• Remedierea defectelor prezente la prizele de pamant;

• Problemele de functionare a instalatiei de paratrasnet;

• Alte probleme de ordin electric

Electro-Calin – Echipa cu experienta, compusa doar din electricieni autorizati ANRE

Principalul nostru obiectiv este de a oferi servicii de calitate. Astfel, echipa de specialist Electro-Calin este formata doar din electricieni autorizati ANRE. Printre principalele beneficii de care se pot bucura clientii nostri atunci cand aleg sa colaboreze cu un electrician autorizat ANRE din echipa noastra se numara:

• Tehnici de lucru de ultima generatie si materiale de calitate premium – Confortul si siguranta sunt obiectivele setate la fiecare final de lucrare. Tocmai de aceea am ales sa utilizam doar materiale de calitate.

• Timp rapid de interventie si executie – Tratam fiecare solicitare cu seriozitate si punctualitate. Pentru ca stim cat de pretios este timpul, echipa noastra de electricieni autorizati ANRE incearca sa finalizeze fiecare proiect, in cel mai scurt timp.

• Calitate si Responsabilitate – Toate lucrarile realizate de echipa Electro-Calin sunt tratate cu responsabilitte. Astfel, ne asiguram ca proiectele sunt realizate in siguranta si garantam pentru calitatea acestora.

• Te afli in sectorul 2 si ai nevoie de un alectrician autorizat ANRE? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0722 393 499si vom remedia problema in cel mai scurt timp.

Totodata, daca ai in plan un nou proiect, te poti baza pe noi! Echipa Electro-Calin iti sta la dispozitie cu o gama variata de servicii, personal calificat si preturi avantajoase!


 

 

Cerere Oferta

* Prin trimitera formularului de contact declarati ca sunteti de acord cu Politica De Confidentialitate.